3                                                                 Prima MEDICA

                                  Интегриран апликативен софтвер наменет за

                        ординации од приватната здравствена заштита

                                     и специјалистичките ординации  

 

Новости

Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.15G 20 Март 2023
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.15 16 Март 2023
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.14G 22 Февруари 2023
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.14 15 Февруари 2023
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.12 13 Февруари 2023
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.11.1 28 Декември 2022
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.11.1G 28 Декември 2022
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.11 19 Октомври 2022
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.11G 19 Октомври 2022
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.10 12 Октомври 2022
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.10G 12 Октомври 2022
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.9.2G 04 Октомври 2022
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.9.2 03 Октомври 2022
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.9.1G 30 Септември 2022
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.9.1 30 Септември 2022
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.9 29 Септември 2022
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.9G 29 Септември 2022
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.8 30 Август 2022
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.7.1 15 Јули 2022
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.7G 31 Март 2022
Известување за цена на Заштита на база (BACKUP) во Prima MEDICA 02 Март 2022
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.7 01 Март 2022
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.6.1 20 Декември 2021
Известување за промена на цени на годишните лиценци 01 Декември 2021
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.6 30 Ноември 2021
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.5 27 Август 2021
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.4 06 Јули 2021
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.3 22 Април 2021
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.2 04 Февруари 2021
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.1 30 Декември 2020
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.5.0 14 Декември 2020
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.1.11 17 Септември 2020
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.1.10 14 Септември 2020
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.1.9 13 Јули 2020
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.1.8 06 Јули 2020
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.1.7 08 Јуни 2020
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.1.6 19 Мај 2020
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.1.5 05 Мај 2020
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.1.4 20 Април 2020
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.1.3 06 Март 2020
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.1.2 06 Февруари 2020
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.1.1 23 Декември 2019
Известување за променa на цени на годишните лиценци за Prima MEDICA 23 Ноември 2019
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.1.0 09 Септември 2019
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.0.2 05 Март 2019
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.0.1 25 Февруари 2019
Нова верзија од Prima MEDICA v. 4.0.0 22 Февруари 2019
Нова верзија од Prima MEDICA v. 3.9.12 за матични лекари, специјалисти и лаборатории 20 Декември 2018
Нова верзија од Prima MEDICA v. 3.9.11 за матични лекари, специјалисти и лаборатории 12 Октомври 2018
Нова верзија од Prima MEDICA v. 3.9.10 12 Август 2018
Нова верзија од Prima MEDICA v. 3.9.9 23 Јули 2018
Нова верзија од Prima MEDICA v. 3.9.8 01 Јуни 2018
Нова верзија од Prima MEDICA v. 3.9.7 13 Април 2018
Нова верзија од Prima MEDICA v. 3.9.6 19 Март 2018
Нова верзија од Prima MEDICA v. 3.9.5 19 Март 2018
Нова верзија од Prima MEDICA v. 3.9.4 18 Март 2018
Нова верзија од Prima MEDICA v. 3.9.3.1 07 Март 2018
Нова верзија од Prima MEDICA v. 3.9.3 23 Февруари 2018
Нова верзија од Prima MEDICA v. 3.9.2 24 Јануари 2018
Нова верзија од Prima MEDICA v. 3.9.1 23 Јануари 2018
Нова верзија од Prima MEDICA v. 3.9.0 30 Август 2017
Нова вeрзија од Prima MEDICA v. 3.7.8.2 28 Јуни 2017
Нова вeрзија од Prima MEDICA v. 3.7.8.1 16 Мај 2017
Нова вeрзија од Prima MEDICA v. 3.7.8 11 Мај 2017
Нова вeрзија од Prima MEDICA v. 3.7.7 за гинеколози 18 Април 2017
Нова вeрзија од Prima MEDICA v. 3.7.4.3 за гинеколози 30 Март 2017
Нова вeрзија од Prima MEDICA v. 3.7.6.3 28 Март 2017
Известување до клиентите 25 Јануари 2017
Нова вeрзија од Prima MEDICA v. 3.7.6.1 12 Јануари 2017
Нова вeрзија од Prima MEDICA v. 3.7.6 за избрани лекари, специјалисти и лаборатории 29 Декември 2016
Нова вeрзија од Prima MEDICA v. 3.7.5 за избрани лекари, специјалисти и лаборатории 19 Декември 2016
Нова вeрзија од Prima MEDICA v. 3.7.4 за избрани лекари, специјалисти и гинеколози 05 Октомври 2016
Нови продукти од палетата на Prima MEDICA 18 Август 2016
Нова вeрзија од Prima MEDICA v. 3.7.3 за избрани лекари, специјалисти и гинеколози 25 Јули 2016
Нова врзија од Prima MEDICA v. 3.7.2 за избрани лекари 18 Април 2016
Нова врзија од Prima MEDICA v. 3.7.1 за избрани лекари 11 Април 2016
Нова врзија од Prima MEDICA v. 3.7.0 за избрани лекари и гинеколози 16 Февруари 2016
Нова врзија од Prima MEDICA v. 3.6.10 за избрани лекари 09 Декември 2015
Нова врзија од Prima MEDICA v. 3.6.9 за избрани лекари 01 Декември 2015
Нова врзија од Prima MEDICA v. 3.6.8 за избрани лекари 14 Ноември 2015
Нова верзија од Prima MEDICA v.3.6.7 15 Септември 2015
Нова верзија од мобилната апликација за преглед на закажани термини за специјалисти - м Термини 15 Јули 2015
Нова верзија од Prima MEDICA v.3.6.6 07 Јули 2015
Нова верзија од Prima MEDICA v.3.6.6 за гинеколози 30 Јуни 2015
Нова верзија од Prima MEDICA v.3.6.5 05 Јуни 2015
Нова верзија од Prima MEDICA v.3.6.4 14 Мај 2015
Нова верзија од Prima MEDICA v.3.6.3 05 Април 2015
Нова верзија од Prima MEDICA v.3.6.2 23 Март 2015
Нова верзија од Prima MEDICA v.3.6.1 11 Февруари 2015
Нова верзија од Prima MEDICA v.3.6.0 26 Јануари 2015
Нова верзија од Prima MEDICA v.3.5.8 за матични лекари и гинеколози 10 Декември 2014
Нова верзија од Prima MEDICA v.3.5.7 за општи лекари и гинеколози 10 Ноември 2014
Известување во врска со промена на фискалните апарати 04 Ноември 2014
Започна со работа Новата Веб страна на Prima MEDICA 10 Октомври 2014
Дома 09 Октомври 2014