3                                                                 Prima MEDICA

                                  Интегриран апликативен софтвер наменет за

                        ординации од приватната здравствена заштита

                                     и специјалистичките ординации  

 

Почитувани корисници,

достапна е за превземање нова верзија од софтверот. Во неа се имплементирани некои подобрувања, забелешки од клиенти и корекции при користењето на некои сервиси на Мој Термин.

Деталите за верзијата може да ги погледнете на линкот подолу. Верзијата е важечка  за општа, специјалистичка пракса и лабораториско работење.

 

 

Листа на измени и корекции во новата верзија

Преземи Prima MEDICA v3.7.5 (offline верзија)

Преземи упатство за инсталација