3                                                                 Prima MEDICA

                                  Интегриран апликативен софтвер наменет за

                        ординации од приватната здравствена заштита

                                     и специјалистичките ординации  

 

Почитувани корисници,

објавена е нова верзија од Prima MEDICA v4.1.3.  Во оваа верзија имплементиран е планот и реализацијата на цели за  циклусот 2020 година.

После превземањето направете планирање за 2020 година.

 

Благодариме на соработката!

 

Листа на измени и корекции во новата верзија

Преземи Prima MEDICA v4.1.3 (offline верзија)

Преземи упатство за инсталација