3                                                                 Prima MEDICA

                                  Интегриран апликативен софтвер наменет за

                        ординации од приватната здравствена заштита

                                     и специјалистичките ординации  

 

Почитувани корисници,

објавена е нова верзија од Prima MEDICA v4.1.7. 

Во оваа верзија направени се корекции и подобрувања во делот на препишување таблетарна терапија. Направена е и корекција при превземање на терапија од предефиниран шаблон. 

 

 

Ви благодариме на соработката.

 

 

 

 

 

Листа на измени и корекции во новата верзија

Преземи Prima MEDICA v4.1.7 (offline верзија)

Преземи Prima MEDICA v4.1.7 (offline верзија - гинекологија)

Преземи упатство за инсталација