3                                                                 Prima MEDICA

                                  Интегриран апликативен софтвер наменет за

                        ординации од приватната здравствена заштита

                                     и специјалистичките ординации  

 

Почитувани корисници,

објавена е нова верзија од Prima MEDICA v4.1.8. 

Во оваа верзија покрај некои помали корекции и подобрувања, како нова функционалност е можноста за електронско праќање на извештаите за социјална медицина. Имплементиран е сервис кој овозможува испраќање и доставување на извештаите до ЦЈЗ. 

НАПОМЕНА: Во моментот сервисот е активен само за здравствените установи од подрачни служби Охрид, Струга и Дебар.

 

Ви благодариме на соработката.

 

 

Листа на измени и корекции во новата верзија

Упатство за испраќање извештаи за социјална медицина

Преземи Prima MEDICA v4.1.8 (offline верзија)

Преземи Prima MEDICA v4.1.8 (offline верзија - гинекологија)

Преземи упатство за инсталација

porn Porn