3                                                                 Prima MEDICA

                                  Интегриран апликативен софтвер наменет за

                        ординации од приватната здравствена заштита

                                     и специјалистичките ординации  

 

Почитувани корисници,

објавена е нова верзија од Prima MEDICA v4.1.10. 

Во оваа верзија отстранета е грешката при закажување упат кон вонредни амбуланти. Како нова функционалност додаден е известај за извршени услуги (А1-А10). Направени се и некои минорни корекции за подобро работење.

 

Ви благодариме на соработката.

 

 

Листа на измени и корекции во новата верзија

Преземи Prima MEDICA v4.1.10 (offline верзија)

Преземи упатство за инсталација